Burime për Start UpInkubim te ICK – Qendra e Inovacionit Kosovë

September 22, 20210

[AL] Thirrje për Aplikime

Inkubatori, pjesë e Qendrës së Inovacionit në Kosovë, synon të mbështesë procesin sipërmarrës, duke ndihmuar në rritjen e shkallës së rezistencës në treg për kompanitë fillestare inovative.

A keni një ide të shkallëzueshme, një ekip dhe doni të ndërtoni biznesin tuaj fillestar?

Aplikoni këtu!

Aplikoni nëse keni:

 • Një ide të shkëlqyer biznesi në fushën e TIK dhe dëshironi të filloni biznesin tuaj
 • Më pak se 2 vjet ekspozim në treg dhe keni një produkt/shërbim inovativ në fushën e  TIK 
 • Një ekip produktiv nga kudo në botë, me aftësi teknike dhe në biznes 
 • Angazhim për të zhvilluar biznesin tuaj fillestar dhe për t’u angazhuar në programin e Inkubatorit të ICK-së me kohë të plotë

Çfarë ka për ty?

Qasja në programet, rrjetet dhe shërbimet ndërkombëtare si:

 • BOOTCAMP

Mundësia për të qenë pjesë e Bootcamp-it intensiv pesë-ditor i realizuar  nga ekspertë kryesorë të industrisë dhe që do të mbulojnë tema si: Modeli i Biznesit Canvas & Vlera e Propozimit; Parashikimet Financiare & Gatishmëria për Investime; Marketingu & Shitjet; Raportimi dhe burimet njerëzore, dhe më shumë.

 • MENTORIM PROFESIONAL

Përfitoni nga +50 Mentorë – Punoni me drejtues vendorë dhe ndërkombëtarë, themelues serial dhe trajnerë për një nxitje përfundimtare. Përfitoni nga njohuritë, përvoja dhe rrjeti i tyre.

 • KONSULTIM BIZNESI: Mundësi për t’u konsultuar personalisht me mentorë dhe për të zhvilluar aftësitë përkatëse për biznesin tuaj.
 • TRAJNIM NGA ICK: Të gjitha trajnimet e organizuara nga ICK janë me 30% zbritje për këtë program.
 • SHËRBIMET PRITËSE: Merrni kënaqësi duke punuar në një mjedis unik dhe frymëzues në qendër të Prishtinës. Infrastruktura miqësore dhe shërbimet në dispozicion – 24/7. Inkubatori i Biznesit siguron shërbime fizike në varësi të përvojës së ekipit dhe nivelit të zhvillimit të idesë së biznesit.
 • Program Përshpejtues: Programi ofron një gamë të gjerë të industrive me detyra të paracaktuara, punëtori, webinare dhe lidhje me rrjetet e investitorëve të plotësuara nga StartUp-et e e njohura evropiane.
 • MBESHTETJE FINANCIARE: Grante të mundshme, investime, subvencione dhe vlera për të gjithë zinxhirin e vlerës së biznesit tuaj.
 • RRJET INVESTITORESH: Lidhuni me një grup ndërkombëtar investitorësh, kapitalistësh sipërmarrës dhe përshpejtuesish.
 • PROMOCION & EKSPOZIM: ICK ju mbështet për të lancuar produktin/shërbimin tuaj dhe për të rritur praninë tuaj vendore dhe ndërkombëtare.
 • PANAIRI I STARTUP-EVE INOVATIVE: Një ngjarje e drejtuar nga nevojat e komunitetit, duke sjellë së bashku startupet vendore të teknologjisë, udhëheqësit kryesorë të industrisë, klientët potencialë, mentorët, mediat, edukatorët dhe investitorët për testimin beta, promovimin dhe reagimet e drejtpërdrejta.
 • NGJARJE NDERKOMBETARE: Mundësi për të marrë pjesë në ngjarje ndërkombëtare të tilla si: SLUSH, DMEXCO, Konferenca PODIM, Forumi i Biznesit të Engjëllit, Tregime të PaTreguara Budapest & TechCamp, Get in the Ring, Web Summit, Startup Grind, WB6 Startup Academy, Elevator Lab, Kupa Botërore e Sipërmarrjes, TeknoFest, Rrjeti tjetër dhe Programet e ndryshme të shkëmbimit të fillimit – për të përmendur vetëm disa emra.
 • PARTNERITET DHE MBESHTETJE NDERKOMBETARE: Amazon Web Service, Microsoft BizSpark, SendGrid, Startup Wise Guys, Star Venture, Krypto Labs, European Alliance for Innovation, World Business Angel Investment Forum, 3D Startup Campus, European Youth Award, Creative Business Network, etc.
 • MBESHTETJE  NGA ISH-PJESMARRES & BASHKEPUNIM

Pas programit ICK vazhdon t’ju mbështesë në rritjen e kompanisë suaj dhe në ngritjen e fondeve.

Thirrja publike është e hapur deri më 04 tetor 2021. Në këtë hap, kandidati/ja duhet të plotësojë formularin e aplikimit online në www.ickosovo.com. Aplikimi mund të dorëzohet në gjuhën shqipe, angleze ose serbe. Për më shumë informacion, ju lutemi shkarkoni udhëzimet e mëposhtme: Anglisht Shqip Serbisht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020