Burime për Start UpNdërrmarrësi & TregtiAkademia e SME-ve 2021: TREGTIA ONLINE– Sfidat e SME-ve

October 27, 20210

Instituti Shqiptar i SME-ve “SME Albania” në bashkëpunim me Fondacionin Konrad Adenauer  do të organizojnë trajnimin e sipërmarrjeve me temë: TREGTIA ONLINE–Sfidat e SME-ve.

Sipërmarrje të vogla dhe të mesme do të kenë mundësinë të pajisen me njohuritë bazë lidhur me tregtinë online, barrierat tregtare, standardet, marketingun online, aksesin në financa, praktikat ndërkombëtare të të bërit biznes, në veçanti me Bashkimin Europian, etj. 

Akademia e SME-ve 2021: TREGTIA ONLINE- Sfidat e SME-ve,do të zhvillohet në datat 19, 20 dhe 21 nëntor, në Premium Hotel- Golem, Durrës.

Shpenzimet për transportin, fjetjen dhe ushqimin do tëmbulohen nga organizatorët, të cilët gjithashtu do tëkujdesen të respektojnë të gjithë protokollin e sigurisë lidhur me COVID-19.

Kriteret e aplikimit:

Instituti Shqiptar i SME-ve “SME Albania” në bashkëpunim me Fondacionin Konrad Adenauer  do të organizojnë trajnimin e sipërmarrjeve me temë: TREGTIA ONLINE–Sfidat e SME-ve.

Sipërmarrje të vogla dhe të mesme do të kenë mundësinë të pajisen me njohuritë bazë lidhur me tregtinë online, barrierat tregtare, standardet, marketingun online, aksesin në financa, praktikat ndërkombëtare të të bërit biznes, në veçanti me Bashkimin Europian, etj. 

Akademia e SME-ve 2021: TREGTIA ONLINE- Sfidat e SME-ve,do të zhvillohet në datat 19, 20 dhe 21 nëntor, në Premium Hotel- Golem, Durrës.

Shpenzimet për transportin, fjetjen dhe ushqimin do tëmbulohen nga organizatorët, të cilët gjithashtu do tëkujdesen të respektojnë të gjithë protokollin e sigurisë lidhur me COVID-19.

Kriteret e aplikimit:

  • Përfaqësues/e  i/e një biznesi të vogël dhe të mesëm me vendndodhje në Shqipëri;
  • E re/i ri që sapo ka themeluar sipërmarrjen e saj/e tij;
  • Interes mbi inovacionin, tregtinë online dhe zhvillimin e biznesit;

Afati për aplikim: 10 Nëntor 2021

Maksimumi i numrit të lejuar të pjesëmarrësve është 20

Klikoni këtu për të aplikuar

Afati për aplikim: 10 Nëntor 2021

Maksimumi i numrit të lejuar të pjesëmarrësve është 20

Klikoni këtu për të aplikuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020