Burime për Start UpAlbania Tech: Kapërceni në Botën e Sipërmarrjes

October 11, 20210

Për çfarë bën fjalë ky program?

Jump for CEE është një platformë ku mund të gjeni gjithçka që ju nevojitet për ndërtimin e një biznesi të suksesshëm digjital: mentorë, ide, anëtarë të mundshëm për ekipin dhe shumë njohuri dhe shkëmbim ekspertize.

Përmirësoni aftësitë tuaja digjitale drejt një niveli të ri

  • Do të mësoni rreth biznesit të Startup-eve nga ekspertët kryesorë të industrisë
  • Do të përmirësoni aftësitë tuaja ekzistuese për t’u përshtatur  me mjedisin aktual digjital

Ndërtoni biznesin tuaj digjital

  • Ndarje idesh
  • Gjetje e anëtarëve të ekipit
  • Marrje udhëzimesh nga mentorët më të mirë
  • Ndërtimi i një biznesi digjital të zbatueshëm dhe të përshkallëzuar

Bëhu pjesë e këtij komuniteti gjithëpërfshirës

Kapërcimi në CEE është një mundësi e shkëlqyer për t’u takuar disa nga njerëzit më entuziast për procesin e digjitalizimit, nga i gjithë rajoni i Europës Qëndrore Lindore.

Në këtë program do të ndani idetë tuaja, do të gjeni anëtarët e mundshëm të ekipit dhe do të mësoni hap pas hapi se si të kaloni nga ideja e vogël në pjesën e prapme të kokës suaj, në ndërtimin e biznesit tuaj digjital. Nëse jeni të rrjedhshëm në gjuhën angleze, keni një shpirt sipërmarrës dhe aftësi bazike digjitale, dhe dëshironi të jeni pjesë e së ardhmes digjitale, Jump for CEE do t’ju ofrojë mbështetjen e duhur.

Aplikoni këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020