Burime për Start UpAlbaniaTech: Lançimi i Databazës së Parë mbi Startup-et në Shqipëri

January 31, 20220
http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2022/01/Red-Gradient-Online-Business-Meeting-Instagram-Post-1.png

AlbaniaTech do të lançojë databazën e parë mbi Startup-et në Shqipëri, e cila do të ofrojë një pamje më të qartë të ekosistemit të startup-eve dhe investitorëve në vend. Databaza e ndërtuar me mbështetjen e EU4Innovation dhe e mundësuar nga Dealroom.co – gjeneruesi kryesor i të dhënave për startup-et, kompanitë në rritje dhe ekosistemet e teknologjisë në Evropë dhe anembanë globit, do të prezantohet me publikun e gjerë në 23 shkurt.

Databaza do të ofrojë një pasqyrim të plotë të ekosistemit dhe mundësitë e ofruara për zhvillim, me të dhëna për këdo në Shqipëri dhe jashtë saj. Duke qënë pjesmarrës në këtë event, ju do të jeni ndër personat e parë që do të njiheni me këtë bazë të dhënash, si  dhe do të keni mundësinë të regjistroni Startup-in tuaj!

Investitorët, Universitetet, Përshpejtuesit dhe Inkubatorët, Ofruesit e Shërbimeve dhe Opinionistët janë të mirëpritur t’i bashkohen organizatorëve në orën 18:00 në 23 Shkurt.

Regjistrohu këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020