Burime për Start UpAlbaniaTech: Lançimi i Databazës së Parë të Startup-eve në Shqipëri

February 7, 20220
http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2022/01/Red-Gradient-Online-Business-Meeting-Instagram-Post-1.png
AlbaniaTech do të lançojë databazën e parë të Startup-eve në Shqipëri!

 

Një moment i rëndësishëm për ekosistemin vendas të inovacionit, pasi për herë të parë, Shqipëria do të renditet në hartën e ekosistemeve europiane.

AlbaniaTech, platforma ndërkombëtare e Ekosistemit Shqiptar të Tekonologjisë, njofton lançimin e databazës së parë dedikuara startup-eve në Shqipëri. Një hartë e gjithë ekosistemit të sipërmarrjes së vendit, e mundësuar nga Dealroom.co, ofruesi kryesor i të dhënave për startup-et, kompanitë në rritje dhe ekosistemet e teknologjisë në Europë dhe në mbarë globin.

Dealroom.co ka një përvojë të gjerë në ndërtimin e databazave për kompanitë më premtuese në botë dhe ekosistemet e teknologjisë, duke arritur deri në +1 milion organizata në të gjithë botën, në 50+ vende si Franca, SHBA, Gjermania, Suedia, Austria, etj. .

Startup-e dhe organizata të tjera që mbështesin inovacionin do të kenë mundësinë të ekspozohen mes ekosistemeve dhe investitorëve të tjerë. Kjo është një ëndërr që bëhet realitet për misionin e AlbaniaTech për të promovuar ekosistemin shqiptar ndërkombëtarisht.

Projekti për zhvillimin e databazës së startup-eve është iniciuar nga komuniteti i inovatorëve dhe ka ardhur në jetë me mbështetjen e vlefshme të ekipit të EU for Innovation.

 

Ftesë e hapur në eventin e lançimit të Databazës Shqiptare të Startup-eve

 

Databaza shqiptare e startup-eve do të prezantohet në të gjithë ekosistemin shqiptar më 23 shkurt, në një event online, duke i dhënë të gjithëve mundësinë për të marrë pjesë dhe për të krijuar një pamje të qartë të funksionaliteteve kryesore të platformës.

Nëse je një startup, ose një akselerator i ekosistemit, ke mundësinë të ekspozohesh në databazën më të madhe të startup-eve në Europë.

AlbaniaTech fton çdo pjesëtar të ekosistemit të Inovacionit të bashkohet online në 23 Shkurt.

Nëse dëshironi të jeni partner i misionit të AlbaniaTech ose keni ndonjë pyetje/sugjerim, ju lutemi kontaktoni office@albaniatech.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020