PunësimAmbasada Amerikane-Tiranë: Thirrje për Koordinator të Programit

October 18, 20210

Zyra për Çështjet Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimit të Ligjit (INL) e Ambasadës Amerikane po kërkon kandidatë të përshtatshëm dhe të kualifikuar për pozicionin me kohë të plotë të Koordinatorit të Menaxhimit të Programit. Zyra e INL mbështet qeverinë shqiptare, shoqërinë civile, partnerët e sistemit gjyqësor dhe zbatimit të ligjit në luftën kundër korrupsionit, zbatimin e reformës në drejtësi, forcimin e qeverisjes dhe rritjen e sigurisë përmes programeve për bashkëpunim dhe ndihmë. Për të gjitha informacionet dhe detajet e aplikimit, krijoni një llogari dhe aplikoni këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020