Burime për Start UpApliko për IDEA 2021

July 16, 20210

IDEA 2021 ka hapur aplikimet

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve njofton se Qendra “Balance” si organizata zbatuese e projektit në konsorcium me RDA Tirana kanë hapur thirrjen për aplikime në skemën IDEA për vitin 2021.

✅Skema IDEA ofron grante për sipërmarrësit aspirantë si dhe sipërmarrësit ekzistues në Shqipëri.

🟢Përtej mbështetjes financiare, kjo skemë është e lidhur ngushtë me ndërmarrjet, programet e trajnimit dhe përshpejtimit.

✅Të gjithë të interesuarit të cilët kanë një biznes, prej jo më shumë se 3 vitesh, ose një ide biznesi ftohen të aplikojnë duke klikuar: https://form.jotform.com/211932507214044

✅Aplikimet janë të hapura deri më 31 korrik 2021.

👉Për më shumë informacion mund të vizitoni faqen: IDEA 👉ose  shkruani në: 📩info@aida.gov.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020