Burime LigjoreArbitrazhi Ndërkombëtar: Konferencë

October 30, 20210

Dhoma Ndërkombëtare e Tregtisë (ICC) do të organizojë më 29 Nëntor konferencën vjetore me temë “Rishqyrtimi i Paradigmave të Arbitrazhit Ndërkombëtar”.

Nëpërmjet përdorimit të teknologjisë, u kuptua se të gjitha udhëtimet dhe takimet ballë për ballë nuk ishin në fakt aq thelbësore. Rritja e efikasitetit për shkak të punës në distancë vuri në pikëpyetje mënyrën në të cilën janë kryer procedurat e arbitrazhit deri më tani, dhe vetë bazën e arbitrazhit ndërkombëtar. Prandaj organizuesit menduan që tema e konferencës këtë vit të jetë “Rishikimi i Paradigmave të Arbitrazhit Ndërkombëtar”.

Kini parasysh që natyra e kësaj konference është e dyfishtë,  online dhe fizikisht në Paris.

Kush duhet të marri pjesë?

  • Praktikuesit e ligjit 
  • Arbitrat, ndërmjetësuesit
  • Këshilltarët e korporatave
  • Njerëzit e biznesit dhe akademikët nga e gjithë bota

Për më shumë informacion, ju lutemi drejtohuni në këtë faqe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020