PunësimAsistent Avokat – Daci & Assocites

June 19, 20210

Daci and Associates, Attorneys at law, kerkon te punesoje nje asistent avokat.

  • Kandidati duhet te jete i regjistruar si asistent avokat prane Dhomes se Avokateve te Shqiperise ose te plotesoje kushtet ligjore per t’u regjistruar menjehere si asistent avokat, duke pasur si qellim fitimin e licences se avokatise sa me pare te jete e mundur.
  • Preferohen kandidate qe kane per qellim ushtrimin e profesionit te avokatit ne vijim te karrieres dhe qe kane arritur rezultate te larta ne studimet ne drejtesi duke siguruar nje note mesatare e preferueshme mbi 8.
  • Njohja e gjuhes angleze per komunikim te lirshem me shkrim dhe me te folur, si dhe njekohesisht njohja e gjuheve te tjera perbejne avantazh.

Te gjithe kandidatet interesuar jane te lutur te dergojne nje leter interesi dhe nje CV, te detajuar se bashku me te dhenat e kontaktit ne adresen: contact@daci-lawfirm.com. Ne subjekt ose si lende e-mail, ju lutem shkruani Asistent Avokat.

Studio ligjore, nuk zbaton asnje procedure ose kriter diskriminuese, por bazohet vetem ne aftesite e kandidateve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020