PunësimAsistent Avokat & Intern te Studio Ligjore Tivari

August 1, 20210

Studio Ligjore TIVARI njofton se pranon aplikime për praktikë pune, në pozicionet:

  • Asistent Avokat/e;
  • Praktikant/e zyre;
  • Asistent/e zyre. 

Kërkesë:

Kandidatët e sukseshëm duhet të kenë me vete, në fazën e intervistës:

  • Diplomë gjimnazi dhe listë notash
  • Diplomë universiteti dhe listë notash

Për të aplikuar në këto pozicione mund të paraqiteni në zyrat tona në Durrës, ose të dërgoni CV (me foto) në Whatsapp/Viber në 068 40 55 889 ose në E- mail info@studioligjore.al.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020