PunësimAsistent Avokat te Studio Ligjore Endi Sinemati

July 22, 20210

Studio Ligjore Endi Sinemati  kërkon të punësojë Asistent/e Avokat/e.

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara:

  • Të ketë përfunduar arsimin e lartë në Drejtësi;
  •  Avantazh: kandidatët që synojnë të kryejnë shkollën e Avokatisë.

Për të aplikuar për këtë pozicion pune, dërgoni CV-në në adresën e e-mailit endi.sinemati@gmail.com, ose kontaktoni në 069 22 09 778.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020