PunësimAsistent Ligjor te Studio Ligjore Kasmi

August 3, 20210

Studio Ligjore Kasmi po kërkon një Asistent/e Ligjor/e.

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara:

  • Bachelor në Drejtësi;
  • Avantazh: master në Drejtësi;
  • Të ketë licensë për ushtrimin e profesionit të avokatit;
  • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze ose italiane;
  • Avantazh: eksperiencë e mëparëshme pune.

 

Për të aplikuar për këtë pozicion pune, klikoni këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020