PunësimAsistent te Zyrë Noterie Zenelaj

July 23, 20210

Zyrë Noterie Zenelaj kërkon të punësoje asistent/e me kohë të plotë.

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara:

  • Të ketë përfunduar arsimin e lartë në Drejtësi.

 Për të aplikuar për këtë pozicion pune, dërgoni CV (me fotografi) në adresën e e-mailit hzenelaj@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020