PunësimAvokat/e te AngelusLex

July 19, 20210

AngelusLex kërkon të punësojë Avokat/e.

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara:

–         Të ketë përfunduar arsimin e lartë në Drejtësi;

–         Të jetë ekspert/e i së Drejtws Civile;

–         Të ketë eksperiencë nw proceset gjyqwsore minimumi 2 vite;

–         Tw jetw korrekt/e dhe i/e pwrgjwgjshm/e;

–         Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.

 Për të aplikuar për këtë pozicion pune, dërgoni CV-në në adresën e e-mailit info@ageluslex.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020