BlogLegal ResourcesAvokat në Kosovë!

June 15, 20220
http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2022/06/1-1.png

Nëse ke një bachelor në drejtësi, licensë avokatie dhe eksperiencë relevante pune, regjistrohu në platformën Legit për të ridimensionuar ofrimin e shërbimeve ligjore.

 

Përfitimet:

 

  • Krijon një burim të ri të ardhurash
  • Përzgjedh klientët e tu
  • Komunikon lehtë me klientin
  • Zgjeron rrjetin e bashkëpunëtorëve
Linku i regjistrimit.

 

VËMENDJE: DUHET TË REGJISTROHENI VETËM NËPËRMJET KËTIJ LINK-U, DHE JO SI PËRDORUES NGA OPSIONI “REGJISTROHU” NË WEBSITE.

Regjistrimet janë të hapura në çdo kohë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020