PunësimAvokat për çështje civile dhe administrative_Halimi Law & Tax

May 17, 20210

Avokat për përfaqësim dhe këshillim në çështjet civile dhe administrative

Halimi Law & Tax po zgjeron stafin e tij dhe publikon këtë thirrje për aplikim.

Kriteret për aplikantin:

  • Të ketë përfunduar studimet bachelor dhe master në Drejtësi me mesatare mbi 9. (Preferohen studimet ndërkombëtare)
  • Të ketë lejë për ushtrimin e profesionit të avokatit
  • Të ketë 5 vite eksperiencë pune në ushtrimin e këtij profesioni vecanërisht në të drejtën civile, të korporatave, të naftës/energjisë, tregëtare.
  • Të jetë njohës i mirë i gjuhes angleze të çertifikuar
  • Të jetë i përkushtuar
  • Të punoj mirë si në grup ashtu edhe në mënyrë të pavarur për cështjet që do i ngarkohen.

Koha e periudhës së provës 1-3 muaj.

Vendi i punës: Kullat Binjake, Tiranë.

 

-> Dërgoni CV tuaj në: ehalimi@halimi.al

Aplikimi është i hapur deri në datë 31 maj 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020