PunësimAvokat pranë Institutit Profesional ATC

July 15, 20210

Instituti Profesional ATC kërkon të punësojë Avokat/e.

 Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara:

  • Të ketë përfunduar arsimin e lartë në Drejtësi;
  • Të ketë eksperiencë pune minimumi 5 vjet;
  • Të posedojë liçensën e Avokatisë;
  • Të njohë shumë mirë legjislacionin Shqiptar;
  • Njohuri shumë të mira në të drejtën Civile, Procedurën Civile, të drejtën Tregtare, Kodin Administrativ, Kodin e Punës etj;
  • Të ketë njohuri shumë të mira të programeve kompjuterike/ Paketa Microsoft Office;
  •  Të ketë njohuri të gjuhës angleze apo gjermane.

Për të aplikuar për këtë pozicion pune, dërgoni CV (me fotografi dhe në gjuhën shqipe) në adresën e e-mailit burimenjerezore@ipatc.al.

Do të kontaktohen vetëm kandidatët e suksesshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020