PunësimAvokat te Halimi Law & Tax

September 24, 20210

Halimi Law Firm po kërkon bashkëpunëtorë të jashtëm për të përfaqësuar klientët e studios në të gjithë Shqipërinë.

 

Kërkesa të Përgjithshme:

  • Diplomë në Drejtësi (brenda ose jashtë vendit)
  • Licencë Avokatie
  • Të ketë të paktën 3 vite eksperiencë si avokat/e në përfaqësime në gjykata
  • Të punojë si avokat/e në një zyrë ligjore apo të ketë zyrën e vetë
  • Të flasë dhe shkruajë rrjedhshëm gjuhën shqipe dhe  angleze
  • Të shfaqi motivim dhe vendosmëri të brendshme
  • Të ketë njohuri për ligjin mbi Bankat, kuadrin ligjor mbi petroliumin dhe energjitikën 

 

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe Letër Interesi në adresën e email-it ehalimi@halimi.al.  

 

Nëse drejtoni një studio ligjore, ju lutem dërgoni bashkëngjitur edhe  CV-të e anëtarëve.

Afati i fundit i aplikimit: 30 Shtator 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020