PunësimAvokat te Kalo and Associates

September 6, 20210

Kalo and Associates po kërkon një Avokat/e.

 

Kërkesat:

 • Një avokat/e i/e kualifikuar me kredenciale të shkëlqyera akademike
 • Së paku 2 vjet përvojë e mëparëshme në një firmë ligjore
 • Avantazh: përvojë në çështjet e korporatave/konkurrencës/telekomunikacionit
 • Të zotërojë anglishte të shkëlqyer në të folur dhe të shkruar
 • Avantazh: njohja e gjuhëve të tjera
 • Aftësia për të zhvilluar marrëdhënie të forta me klientët
 • Standarde të larta pune
 • Aftësi të forta analitike

 

Dokumentet që duhet të dorëzohen:

 • Diplomë universitare dhe transkript i notave
 • CV me foto
 • Letër interesi
 • Certifikatë e gjuhëve të huaja

 

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë dokumentet e kërkuara brenda datës 15 Shtator, në adresën e emailit: info@kalo-attorneys.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020