Burime për Start UpAkademia për Gratë Sipërmarrëse 2021

April 8, 20210

Akademia për Gratë Sipërmarrëse në Shqipëri është rikthyer!

Thirrja për aplikime për grupin e dytë të programit më AWEsome për të mbështetur gratë sipërmarrëse TË NDËRTOJNË Ëndrrën e tyre është e hapur der më 5 MAJ!

Akademia e Grave Sipërmarrëse është:

E mbështetur nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Shqipëri

❤️E implementuar nga Center Ideo në partneritet me Destil Creative Hub

Aplikoni këtu!

Legit ka qenë një nga Startup-et pjesmarrëse dhe fituese të Grupit të parë të AWE në 2020 dhe është vlerësues dhe mirënjohës për këtë mundësi!

We #legit-imise AWE’somness!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020