Burime LigjoreBashkimi i Bizneseve nga Kompakti Global i OKB

September 15, 20210

Kompakti Global i Kombeve të Bashkuara do të organizojë online, në 20-22 Shtator, ngjarjen Uniting Business LIVE.

 

Kush do të jenë pjesmarrësit?

 • Krerët e Shteteve
 • Ministra Qeveritarë
 • Kryeshefa Ekzekutivë
 • Drejtues të shoqërisë civile
 • Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së
 • Shefat e OKB -së
 • Njerëz me impakt në shoqëri,  nga e gjithë bota

Të gjithë së bashku do të përfshihen në biseda të sinqerta të drejtuara ndaj veprimit kolektiv për një bote më të qëndrueshme, të drejtë dhe gjithëpërfshirëse.

Temat e eventit:

 • Ndryshimi i klimës
 • Barazia gjinore
 • Sistemet ushqimore
 • Energjia
 • Rikuperimi nga COVID
 • Boshllëqet në progres
 • Ambiciet e biznesit për SDG -të
 • Zgjidhjet e zbatueshme që janë gati- sot

 

Pse duhet të bëhesh pjesë?

Bashkohuni me ta për tre ditë frymëzim, lidhje dhe informacion kuptimplotë dhe mësoni se si biznesi mund të ndërmarrë hapa të qartë dhe të demonstrojë udhëheqje të guximshme për të transformuar modelet e biznesit dhe ekonomitë për t’u bërë më të drejta dhe gjithëpërfshirëse, duke siguruar që të mos lihet  askush pas.

 

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me regjistrimin, ju lutemi kontaktoni ekipin organizues në unga@unglobalcompact.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020