PunësimComodita Home: Jurist

December 28, 20210

Comodita Home kërkon të punësojë një Jurist/e.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Menaxhon kontratat;
  • Përfaqëson kompaninë tek institucionet shteterore;
  • Menaxhon marrëdhëniet ligjore me punonjësit;
  • Menaxhon  problematika të tjera ligjore në bazë të veprimtarisë së kompanisë.

Kualifikimet:

  • Bachelor në drejtesi;
  • Njohje shumë e mirë e gjuhës Angleze ;
  • Të ketë njohuri të mira të paketës Office;
  • Të kete eksperience si jurist/e ne shoqeri te tjera tregtare;
  • Të zotërojë patentë të klasit B.

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes adresës së emailit info@comodita-home.al.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020