BlogLegal ResourcesDhoma Kombëtare e Avokatisë: Trajnim mbi Ndryshimet e Kodit të Procedurës Civile

May 25, 20220
http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2022/05/Dhoma-Kombetare-e-Avokatise.png

Dhoma Kombëtare e Avokatisë do të zhvillojë në datën 23 qershor 2022, në orën 09:45, trajnimin me temë “Mbi ndryshimet e Kodit të Procedurës Civile”.

 

Për kë është ky trajnim?

 

Aktiviteti u drejtohet të gjithë avokateve dhe avokatëve shqiptarë.

 

Temat më të rëndësishme të diskutimit:

 

  • Veprimet përgatitore, seanca përgatitore dhe seanca gjyqësore
  • Gjykimi rishikues në Gjykatën e Apelit 
  • Gjykimi civil ne Gjykaten e Larte pas ndryshimeve Kushtetuese të vitit 2016

 

Të dhënat për t’u bërë pjesë janë si më poshtë:

 

  • Meeting ID: 810 3970 6764
  • Passcode: 276823

Kohëzgjatja e trajnimit: 09:45 – 15:00

Takimi do te zhvillohet nepermjet platformes ZOOM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020