PunësimDirect Dials: Analist Ligjor

December 6, 20210

Direct Dials është në kërkim të një Analisti Ligjor.

Përgjegjësitë:

 • Përgatit dokumente ligjore si testamente, thirrje, ankesa, përgjigje;
 • Verifikon faktet;
 • Kryen kërkime dhe përpilon informacione që ndihmojnë në forcimin e një çështjeje;
 • Komunikon me avokatë dhe klientë për t’i mbajtur të gjithë të përditësuar;
 • Studion praktikën gjyqësore për sa i përket llojit të ligjit që praktikohet nga firma;
 • Mban një regjistër dhe/ose dosje për referencë dhe shqyrtim.

Kërkesat:

 • Njohuri C1 në gjuhën angleze (preferohet anglishtja ligjore);
 • Njohja me legjislacionin, procedurat dhe protokollet ligjore dhe sistemin gjyqësor;
 • Diplomë si asistent ligjor;
 • Njohuri të kënaqshme të funksionimit të përditshëm të një zyre ligjore;
 • Njohuri kompjuterike;
 • Aftësi të shkëlqyera organizative;
 • Aftësi për të kryer aktivitete të shumta dhe për të punuar nën presion;
 • I orientuar ndaj detajeve detaje;
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur.

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV në adresën e emailit: Pamela.kazazi@directdials.com

Afati i fundit i aplikimit: 19.12.2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020