Burime LigjoreDita Botërore e Fjalëkalimit

May 6, 20210

Sot është Dita Botërore e Fjalëkalimit.

Çdo vit të enjten e parë në Maj është Dita Botërore e Fjalëkalimit kur promovohen këshilla më të mira të fjalëkalimit. Duke marrë parasysh bumin e teknologjisë dhe çfarë po ndodh në botë – njerëzit janë më shumë se kurrë në web, duke përdorur më shumë fjalëkalime, por gjithashtu duke u ekspozuar më tepër nga sulme të sigurisë – është e rëndësishme të merren të gjitha masat e nevojshme për të mbajtur informacionin tonë dhe llogaritë * me fjalëkalim të sigurt *.

Kjo është veçanërisht e rëndësishme për platformat, të tilla si platformat legaltech, të cilat ruajnë informacione të sensitive dhe konfidenciale.

Përdorni një fjalëkalim të fortë:

  • Të gjatë: përdorni të paktën 6 karaktere
  • Mos ricikloni: mos përdorni të njëjtin fjalëkalim për të gjitha llogaritë
  • Mos personalizoni: shmangni përdorimin e ditëlindjeve ose emrave
  • Diversifikimi: përdoruesi i madh, i vogël, numrat

Vendosni fjalëkalimin e duhur dhe qëndroni të sigurt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020