Burime LigjoreNdërrmarrësi & TregtiDita Digjitale

November 8, 20210

Dita Digjitale është një ngjarje që synon të promovojë produktet teknologjike dhe inovative të kompanive shqiptare, duke shërbyer njëkohësisht si një kanal për thithjen e inovatorëve të rinj në këto kompani.

Në fokus janë studentët dhe të rinjtë e apasionuar pas teknologjisë së informacionit, pasi janë ata që mbartin potencialin më të madh për inovacionin në digjitalizim.

Ngjarja do të mbahet më 14 Nëntor në Hotel Rogner.

Regjistrohu në këtë link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020