Burime LigjoreELSA Albania: ESE – Java e Integritetit

November 24, 20210

Në kuadër të Javës së Integritetit, ELSA Albania, si një nga partnerët e ICC Albania ka hapur thirrjen e një konkursi me ese “Teknologjia – si një aleat në luftën kundër korrupsionit“. 

Thirrja është e vlefshme për të gjithë studentët e drejtësisë dhe profesionistët e rinj të ligjit, të cilët demonstrojnë interes, veçanërisht në luftën kundër korrupsionit, si edhe në SDG 16 të Agjendës 2030. 

Dërgimi i eseve do të bëhet nga data 22 Nëntor deri më 6 Dhjetor 2021 në adresën e e-mail: academicactivities@al.elsa.org.

Esetë më të mira do të botohen në Newsletter-in mujor të ELSA Albania. 

Që një ese të vlerësohet pozitivisht, ju duhet të mbani parasysh të gjitha rregullat e drejtshkrimit të gjuhës shqipe. 

Të gjitha pyetjet mund t’i adresoni në adresën e mësipërme elektronike.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020