Burime LigjoreELSA Albania: Privatësia në Kohët Digjitale

November 23, 20210

ELSA Albania, në kuadër të ELSA Day, ju fton të bëheni pjesë e aktivitetit me temë “Privacy in the Digital Age“, si pjesë e fushatës më të rëndësishme ndërkombëtare të ELSA International. 

Aktiviteti do të zhvillohet të mërkurën, në datën 24.11.2021, ora 17:00 – 18:15 në ambjentet e bibliotekës “Musine Kokalari”.

Në këtë aktivitet do të mund të ndiqni një panel diskutimi me 3 panelistë ekspertë të fushës: 

Prof. Dr.Eralda Met’hasani Çani, Megi Ndregjoi -Këshilltare Ligjore në Kuvendin e Shqipërisë dhe një përfaqësues nga institucioni i Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale. 

Ata do të diskutonë mbi konceptet bazë të temës së përzgjedhur dhe mbi punën e 

6 anetarëve të ELSA Albania, të cilët kanë qënë pjesë një research group dhe kanë hulumtuar në lidhje me tematiken.

Si mund të bëheni pjesë e eventit? Plotësoni këtë formë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020