PunësimELSA & Halimi Foundation Institute: Internship

October 28, 20210

“Halimi Foundation Institute” dhe ELSA Albania janë në kërkim të vullnetarëve për pozicionin e “court reporter”, të cilët do të punojnë tërësisht online përgjatë periudhës Nëntor – Dhjetor 2021.

Të përzgjedhurit, përveçse do të kryejnë raportimin e çështjeve gjyqësore shqiptare dhe atyre ndërkombëtare që paraqesin interes të veçantë në drejtim të zhvillimit të jurisprudencës, do të angazhohen dhe në botimin e një buletini informativ me natyrë juridike.

Në përfundim të internshipit, vullnetarët do të pajisen me certifikatën përkatëse që vërtetojnë kryerjen e praktikës nga themeluesi i Fondacionit.

Nëse je mes moshës 18 – 25 vjeç dhe je i apasionuar pas ligjit dhe jurisprudencës, atëherë kjo është mundësia juaj.

Duke dërguar një letër motivimi në adresën aahmetaj@halimi.al, brenda datës 31/10/2021 ju mund të jeni një nga “court reporter” e Fondacionit “Halimi Foundation Institute”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020