Burime LigjoreELSA International: Thirrje për Delegacion

October 4, 20210

ELSA International Shpall Thirrjen e Hapur për Delegacion

Në çdo Thirrje për Delegacion, ELSA dërgon deri në pesë delegatë për çdo sesion.

Pse duhet të merrni pjesë?

 • Për t’u njohur me punën e përditshme të organizatave të njohura ndërkombëtare dhe për të përjetuar ndjesinë e hartimit të dokumenteve juridike ndërkombëtare
 • Për të fituar një bagazh ligjor për tema për të cilat nuk do të kishit mundësi të mësonit
 • Për të mësuar më shumë rreth arsyetimit mbi politikat ndërkombëtare, traktatet dhe aktet e tjera
 • Për të pasur një shans për t’u takuar me avokatët më të njohur në fushën e ligjit
 • Për të marrë kontakte me diplomatë profesionistë dhe për t’u afruar me karrierën potenciale të së ardhmes
 • Për t’u bërë pjesë e vendimmarrjes ndërkombëtare duke përfaqësuar rrjetin e ELSA para ekspertëve kryesorë botërorë
 • Për t’u bashkuar me sesionet në selinë e organizatave ndërkombëtare
 • Për të qenë pjesë e konferencave të ndryshme dhe për të njohur qytetet në të cilat nuk keni qenë kurrë më parë

Mundësi për delegacion në:

 • UNCITRAL
 • WIPO
 • UNESCO
 • UNODC
 • Forumi e Paqes në Paris
 • Keshillin e Europës

Për procedurat e aplikimit dhe afatet përkatëse ju lutemi ndiqni këtë link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020