Burime për Start UpBE: Promovimi i Inovacionit

November 18, 20210

Delegacioni i Bashkimit Evropian në Shqipëri ka nisur në Tetor 2021, fushatën e re për mbështetjen e BE-së për Shqipërinë “Evropa është Këtu 2.0”, bazuar në fushatën e vitit të kaluar “Evropa është Këtu”.

Këtë vit fokusi është informimi i qytetarëve për mbështetjen financiare të BE-së për Shqipërinë, veçanërisht në sektorët e arsimit, inovacionit, shëndetësisë, kulturës dhe bujqësisë.

Në këtë kuadër, projekti EU 4 Inovation në bashkëpunim me EUD do të organizojë një sërë aktivitetesh për të promovuar punën dhe rezultatet e arritura në sektorin e inovacionit.

Kreu i Delegacionit Evropian në Shqipëri ka ftuar sipërmarrësit e ekosistemit në një vizitë në mjediset e startup-it Funky Cabins.

Legit, si një nga startup-et e ftuar ka nderin të marrë pjesë në këtë takim sipërmarrësish, ditën  e Hënë, në 22 Nëntor 2021 nga ora 16:00 – 17:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020