PunësimEULEX KS: Praktikë Pune

February 22, 20220

Misioni i EULEX-it në Kosovë rishpall thirrjen për praktikantë lokalë, për një tjetër vend të lirë pranë Zyrës së Shefit të Misionit. Për këto arsye, ftohen të gjithë kandidatët e kualifikuar për të aplikuar. 

Misioni i EULEX-it në Kosovë është Misioni më i madh Politik i Sigurisë dhe Mbrojtjes i Bashkimit Evropian. Misioni është në kërkim të profesionistëve të rinj që dëshirojnë të jenë pjesë e një organizate që punon me ritme të shpejta dhe dinamike, e cila ofron mundësi për zhvillim personal dhe profesional.

Formulari i aplikimit, së bashku me letrën e motivimit duhet të dorëzohen në internship@eulex-kosovo.eu

 

Dokumente të rëndësishme:

 

Afati i fundit i aplikimeve është data 27 shkurt 2022 në orën 23:59. CET.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020