PunësimEurolab Internacional Grup: Jurist

January 24, 20220

EUROLAB INTERNACIONAL GRUP kërkon të punësojë një Jurist/e.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Mbulon detyrat operacionale të departamentit;
 • Menaxhon procesin e shkëmbimit të dokumentacionit dhe arkivimit përkates në departament;
 • Evidenton dhe njofton departamentin me ndryshimet dhe përditësimet e mundshme ligjore;
 • Harton, menaxhon, përditëson, monitoron dosjet ligjore dhe aktet specifike të secilës dosje ligjore;
 • Monitoron komunikimet dhe ecurinë e ndjekjes së çështjeve specifike;
 • Përshtat, monitoron kontratat e ndryshme të nevojshme për ecurinë e aktivitetit të biznesit dhe kryen raportimet përkatese pranë Menaxherit të Departamentit Ligjor
Kualifikimet dhe Kerkesat
 • Të ketë përfunduar studimet e larta për Drejtësi në një Universitet jashtë Shqiperisë;
 • Të ketë mbi 3 vite eksperiencë pune;
 • Avantazh: eksperienca dhe njohja e legjislacionit të Shoqërive Tregtare, së drejtës Administrative dhe Civile;
 • Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze dhe italiane;
 • Aftësi të shkëlqyera koordinuese dhe të punës në grup;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe organizimi;

Personat e interesuar, mund të dërgojnë aplikimet e tyre në adresën hr@eurolab.com.al

Në subjekt të e-mailit të vendoset pozicioni i punës për të cilin aplikohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020