BloguBurime LigjoreBurime për Start UpNdërrmarrësi & TregtiEvent:Lançimi i Business Magazine #29

September 1, 20220
http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2022/09/1.png

Business Magazine do të mbajë më 8 shtator eventin me temë “Arti në biznes dhe biznes me art”, me rastin e lançimit të edicionit të 29 të revistës. 

Të gjithë lexuesit dhe dashamirësit e Business Magazine janë të ftuar të marrin pjesë në takim për të diskutuar rreth temave aktuale të trajtuar në numrin e fundit të revistës:

  • Luhatja e çmimeve
  • Lançimi i dronit të parë shqiptar
  • Zhvillimet që priten në ekosistemin e sipërmarrjes, etj

Eventi do të zhvillohet në ambientet e Destil Creative Hub, në orën 18:00.

Klikoni këtu për t’u regjistruar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020