Burime LigjoreEWA Ligji dhe Teknologjia

May 21, 20210

ELSA ka nisur Akademinë e dytë të Webinarëve për Ligjin dhe Teknologjinë!

Aventura me teknologjinë ligjore është një udhëtim i gjatë, i cili kërkon që të gjithë të mësojnë dhe zhvillojnë vazhdimisht njohuritë e tyre. ELSA po ofron një mundësi të mrekullueshme për të gjithë për të filluar një bisedë që përfshin çdo aspekt të Ligjit dhe Teknologjisë.

Akademia ELSA Webinars për Ligjin dhe Teknologjinë përfshin 12 orë leksione intensive në lidhje me AI, Teknologjitë Dixhitale, Mbrojtjen e të Dhënave dhe tema të tjera të shumta mbi teknologjinë ligjore!

Për më shumë informacion dhe regjistrim ndiqni link: https://webinars.elsa.org/ewa-on-law-and-tech-2021-registration/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020