Burime LigjoreExCeL nga Legalex

October 16, 20210

Ngjarje që nuk duhet humbur nga ekspertë të industrisë së ligjit!

 

Bashkohuni falas me Legalex më 10-11 Nëntor 2021 në ExCeL London për të lundruar në një botë të re të praktikës juridike.

Ata kanë ftuar ekspertë kryesorë të fushës për të ndarë njohuri mbi mënyrat se si mund të përmirësoni shërbimet tuaja ligjore, teknologjinë, diversitetin dhe mirëqenien në një vend.

Duke kuptuar rëndësinë e zhvillimit profesional dhe duke vlerësuar koston në kohë dhe në para, këtë vit ata ofrojnë sesione falas që ju mundësojnë të zhvilloheni profesionalisht dhe gjithashtu të fitoni pikë të akredituara të CPD.

 

Kandidatët e interesuar mund të vazhdojnë me procesin e regjistrimit këtu.

 

Më shumë informacion mbi ngjarjen e gjeni këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020