Burime për Start UpFintech: Blockchain dhe Ekosistemi i tij do të Revolucionarizojnë Financat dhe Bankat

March 17, 20220
http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2022/03/Black-and-Grey-Minimalist-World-Day-Of-Social-Justice-Instagram-Post.png

Ky seminar krahason teknologjinë #blockchain me teknologjitë e tjera #cloudbased për të theksuar potencialin që ka #blockchain për të ofruar një përdorim më të gjerë dhe transformues, veçanërisht ndaj #fintech.

Organizatorët do të trajtojnë, ndër të tjera, se si teknologjia #blockchain dhe ekosistemi i saj (kriptomonedha, token, NFT-të, monedhat e qëndrueshme, etj.) mund, në kushte të caktuara, të vërtetojnë me çmim të ulët, atributet e një transaksioni.

Ju do të informoheni mbi potencialin që mbart përdorimi i teknologjisë #blockchain për të krijuar tregje të reja dhe lehtësuar ato ekzistueset, pa nevojën e ndërmjetëve financiar tradicionalë. Do të keni mundësi gjithashtu të eksploroni konkretisht efektet e teknologjisë #blockchain në paltformat digjitale, duke përdorur mjete dhe burime të ndryshme, për të vlerësuar kështu nivelin e sigurisë dhe besueshmërisë së saj.

Ky seminar synon të jetë shterues në trajtimin e teknologjisë #blockchain, të ardhmes së saj, duke ofruar, informacion, por pa u kufizuar në, implikimet afatgjata të kësaj teknologjie mbi biznesin, raportin e saj me teknologjitë e tjera, veçanërisht me  #machinelearning (ML) dhe #internetofthings (IoT).

 

Dita dhe ora

E premte, 25, Mars 2022

7:00 PM – 8:00 PM CET

 

Vendndodhja

Hotel Plaza Tirana

Regjistrohu FALAS këtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020