Burime për Start UpFlexible StartUp Durrës nga Officina

August 25, 20210
Lancohet Flexible Support | DURRËS 🚀
✅ Aplikoni tani në programin më të madh të akselerimit të zbatuar nga OFICINA dhe të mbështetur nga EU for Innovation me synimin e zhvillimit të startup-eve lokale dhe #ekosistemin e inovacionit.
Aplikoni nëse jeni #startup, sipërmarrës, projekt akademik dhe NVM inovative nga qyteti i Durrësit apo komunitete të tjera lokale.
Programi ofron:
▶️ 15 ekipe/sipërmarrës nga qyteti i Durrësit
▶️ 11 javë aktivitete 
▶️ Sesione individuale dhe në grup
▶️ Grante zhvillimi dhe çmime të tjera
▶️ Mbështetje për ndërtim prototipi
▶️ Demo Day
▶️ Kamp Ndërkombëtar Zhvillimi
Aplikoni tani! 👇
EU for Innovation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020