Burime për Start UpFlexible Support | Vlorë

April 7, 20210

Lancohet Flexible Support | Vlorë nga Oficina Innovation Hub

✅Aplikoni tani ne programin më të madh të akselerimit të zbatuar nga Oficina Innovation Hub dhe të mbështetur nga EU4innovation me synimin e zhvillimit të startup-eve lokale dhe ekosistemin e inovacionit.

✅ Aplikoni në qoftë se jeni starStart Up Acceleratortup, sipërmarrës, projekt akademike dhe NVM-të inovative nga qytetet e Vlorë, Fier, Sarandë dhe komunitete të tjera lokale.

Programi ofron:
▶️ 15 ekipe/sipërmarrës nga zona e Jugut
▶️ 11 javë aktivitete
▶️ Suport dhe ekspertizë individuale
▶️ Financim
▶️ Demo Day
▶️ Konferencë ndërkombetare

📍Aplikoni Tani 📍

#vloradixhitale #oficina #EUforInnovation #GIZalbania #accelerator #business #startups #albania #ecosystem
#innovation #technology

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020