BloguBurime LigjoreKontratat & TransaksionetGjej Avokat te Legit

August 2, 20220
http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2022/08/Copy-of-Copy-of-Copy-of-Perkthyes-ligjor-ne-Tirane.png
Po kërkon një avokat?

 

Je vetëm një regjistrim larg!

 

Gjej Avokat

 

Për të gjetur një avokat për çështjen apo kërkesat tuaja ligjore, ju duhet të regjistroheni në Legit si “Përdorues”, duke klikuar butonin ‘Regjistrohu’.

Pasi të klikoni butonin ‘Regjistrohu’, do t’ju shfaqet një formular regjistrimi, të cilin duhet ta plotësoni për të krijuar një llogari në Platformë.  

Me krijimin e një llogarie legit, ju mund të gjeni avokat, apo një tjetër profesionist të ligjit, sipas nevojava tuaja.

 

Për të kontaktuar me një avokat, paraprakisht duhet të plotësoni një formular ku të specifikoni:

 

  • Kërkesat ligjore
  • Kriteret e përzgjedhjes 
  • Shtetin dhe qytetin prej nga ku e kërkoni avokatin
  • Afatet relevante kohore dhe 
  • Çmimin tavan 

Duke klikuar “Krijo”, çështja juaj do t’i shkojë si njoftim profesionistëve të regjistruar në platformë, të cilët do të përgjigjen me ofertën e tyre, po nëpërmjet platformës. 

Të gjtiha ofertat do t’ju shfaqen në profilin tuaj, nga ku do të keni mundësinë e përzgjedhjes së ofertës më të pëlqyeshme.

 

Oferta e avokatit përfshin:

 

  • Një opinion të shkurtër fillestar
  • Propozim për afatin kohor të angazhimit dhe 
  • Çmimin

Ju inkurajojmë të jeni specifikë në kërkesat tuaja për të marrë oferta sa më të përshtatshme nga avokatët.

Për detaje të mëtejshme, ju lutem na kontaktoni në info@legit.al dhe të lexoni Kushtet e Përdorimit.

 

Te Legit ju mund të gjeni edhe:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020