BloguBurime për Start UpGratë në Teknologji

April 26, 20220
http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2022/04/Copy-of-Business-Training-for-Online-and-Offline-Courses-Instagram-Post.png
Interesohesh për teknologjinë, tregtinë elektronike dhe startup-et?

 

Bëhu pjesë e takimit ku Anisa Kaltanji – CEO e Postës Shqiptare, Sabi Osmani – Menaxhere eventesh, PR dhe Marketing, dhe Edona Bilali – Ministre e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes do të diskutojnë me palët e interesuara rreth teknologjisë, tregtisë elektronike dhe startup-eve.

 

Ku?

 

Në Qendrën Protik.

 

Kur?

 

Në datën 27 Prill, nga ora 17:00 deri në 19:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020