PunësimHoxha, Memi & Hoxha: Jurist

October 27, 20210

Hoxha, Memi & Hoxha po kërkon një Jurist/e me përvojë dhe ekspertizë të dëshmuar në asistimin e klientëve që kryejnë biznes në Shqipëri. Kandidati/ja duhet të ketë përvojë në asistimin e investitorëve të huaj.

Kandidati duhet të jetë një jurist i kualifikuar shqiptar dhe duhet të ketë ndër të tjera ekspertizë, me një eksperiencë të paktën 5 vjeçare, në trajtimin e çështjeve që lidhen me:

  • Ligjin e korporatave;
  • Bashkimet dhe blerjet;
  • Ligjin bankar dhe financimin;
  • Projektet energjetike.

 Kërkesat:

  • Eksperienca me proceset gjyqësore është e mirëpritur, por nuk është e domosdoshme
  • Përvojë e mëparshme pune në firma ligjore, biznese dhe/ose firma të tjera ku është ofruar këshillim ligjor
  • Njeh rrjedhshëm gjuhën shqipe dhe angleze
  • Avantazhi: rrjedhshmëri në gjuhë të tjera

Nëse jeni të interesuar, dërgoni një CV dhe një letër interesi në anglisht në info@hmh.al.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020