PunësimICC: Thirrje për Ndërmjetësues

November 22, 20210

A jeni një ndërmjetësues apo trajner me përvojë? Dëshironi të jeni pjesë e eventit më të madh edukativ të vitit organizuar nga ICC?

Ka ende kohë!

Paraqisni aplikimin tuaj përpara orës 23.59 EST më 30 Nëntor 2021 për të marrë pjesë në Konkursin e 17-të të Ndërmjetësimit të ICC-së, që do të zhvillohet online në 7-15 Shkurt 2022.

Luaj rolin e një ndërmjetësuesi ose një gjyqtari duke udhëhequr 48 ekipe nga 34 vende të botës, përgjatë udhëtimit të tyre në Javën e Ndërmjetësimit!

Si të aplikoni?

  • Aplikoni përmes faqes së internetit të organizuesve përpara datës 30 Nëntor 2021
  • Profesionistëve të rinj do t’u kërkohet të japin adresën e tyre të emailit për të marrë formularin e aplikimit
  • Profesionistët që janë bërë edhe më parë pjesë, ftohen të identifikohen me të njëjtën adresë emaili që përdorën herën e fundit për të plotësuar paraprakisht informacionin e tyre bazë

Kriteret e përzgjedhjes

  • Kualifikime si ndërmjetësues
  • Përvojë me ndërmjetësimin tregtar
  • Përvoja të tjera relevante për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve dhe përvojë profesionale shtesë
  • Përvojë në kryerjen e trajnimeve të ndërmjetësimit
  • Disponueshmëria
  • Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze
  • Përvojë ndërkulturore

Keni nevojë për më shumë informacion?

Kontaktoni Komitetin Organizativ të ICC-së për çdo pyetje që mund të keni!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020