PunësimIntern te Energy CIRCLE

September 21, 20210

Energy CIRCLE me fokus në zhvillimin dhe menaxhimin e energjisë dhe rrjeteve sociale në Ballkanin Perëndimor – po kërkon një Praktikant/e për selinë në Tiranë, Shqipëri.

Kandidati/ja duhet të ketë njohuri mbi legjislacionin mjedisor ose atë financiar.

Për më shumë informacion mbi procedurën e aplikimit klikoni këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020