BloguBurime LigjoreIntern te Legit

June 21, 20220
http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2022/06/Intern-te.png

Po kërkojmë për një Carrie Bradshaw, që ka formimin akademik të Miranda Nixon. Ose Neil Patel, me formimin akademik të Harvey Specter.

E thënë ndryshe: Legit po kërkon një për të na u bashkuar në rrugëtimin tonë si platforma e parë legaltech në Shqipëri dhe Kosovë!

Së bashku do të përgatisim shkrime, artikuj, lajme dhe zgjerojmë dijet përsa i përket ligjit me fokus te të drejtës së biznesit dhe teknologjisë.

Ky pozicion është i përshtatshëm për studentët dhe juristë të rinj, mendjehapur dhe studiues të së drejtës tregtare dhe civile.

️ Presim aplikimet tuaja deri në datë 22 Qershor 2022.

Na dërgoni dhe një blog post jo më të gjatë se 1500 fjalë në gjuhën .

Ne mezi presim që të punojmë bashkë, shpresojmë që edhe ju!

 

Kritret

 

  • Student i shkëlqyer i Drejtësisë
  • Duke kërkuar për një mundësi përtej arsimit formal
  • Ofron mbështetje ligjore për kompaninë
  • I/e aftë në Google Workspace
  • I/e vetë-motivuar me një etikë të fortë pune
  • Aftësi shumë të mira kërkimore
  • Aftësi shumë të mira hartuese
  • Njohuri të gjuhës shqipe dhe angleze
Procedura

 

Të gjithë kandidatët duhet të dërgojnë me email në info@legit.al

  • CV
  • Shkrim si blog për një temë ligjore me relevancë

Afati i aplikimit: 26.06.2022

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Faleminderit dhe suksese!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020