PunësimIntern te Legit

September 26, 20210

Legit është në kërkim të një Praktikanti/je

 

Kërkesat

  • Student/e i/e shkëlqyer i Drejtësisë
  • Të jetë në kërkim të një mundësie përtej arsimit formal
  • Të asistojë në punën e përditshme
  • Të ketë njohuri të mira të Paketës Google Workplace
  • Të jetë i/e vetë-motivuar, me një etikë të fortë pune
  • Aftësi shumë të mira kërkimore
  • Aftësi shumë të mira në hartim dokumentash
  • Aftësi shumë të mira shkrimi
  • Rrjedhshmëri në gjuhën shqipe dhe angleze

Afati: 05.10.2021

Të gjithë kandidatët e përshtatshëm mund të dërgojnë një CV dhe Letër Interesi (duke specifikuar mesataren) në adresën e emailit info@legit.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020