PunësimIntern te Studio Avokatie (ELSA)

September 12, 20210

ELSA Albania ofron 1 (një) mundësi praktike të paguar në një studio avokatie.

Kriteret dhe Aftësitë

  • Bachelor në Drejtësi
  • Të ketë një mesatare të studimeve mbi 8 (tetë)
  • Të ketë njohuri shumë te mira të gjuhës angleze, të folur dhe të shkruar
  • Të njohë shumë mirë paketën Microsoft Office

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe letër motivimi, deri në datën 17.09.2021, ora 23:59, në adresën e e-mail step@al.elsa.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020