PunësimIntern te ZLA Consulting

August 10, 20210

ZLA Consulting ofron mundësi praktike për studentët apo të diplomuarit në drejtësi

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara:

  • Të ketë përfunduar arsimin e lartë në Drejtësi
  • Të jetë student Master-i
  • Të ketë mesatare të studimeve mbi 8
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese
  • Të dijë të punojë në grup
  • Të njohë shumë mirë gjuhën angleze dhe italiane.

Të interesuarit janë të mirëpritur të dërgojnë CV dhe letër motivimi në adresën: info@zlaconsulting.al.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020