PunësimIntern te Zyra Ligjore Bitri & Bakiu

September 22, 20210

Zyra ligjore Bitri & Bakiu shpall thirrjen për  Praktikë Pune.

 

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara:

  • Student/e në vitin e  3 (tretë) Bachelor, Drejtësi; ose
  • Të jetë duke zhvilluar studimet Master, Drejtësi
  • Të ketë vendosmëri për zhvillimin e aftësive të veta profesionale

 

Dokumentacioni i nevojshëm për aplikim:

  • CV
  • Letër Interesi
  • Listë Notash

Aplikimi do të kryhet elektronikisht në adresën e emailit info@bitribakiu.al

Afati i fundit për aplikime: 15.10.2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020