PunësimJurist/e te JB Consulting

July 21, 20210

JB Consulting kërkon të punësojë Jurist/e.  

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara:

  • Të ketë përfunduar arsimin e lartë në Drejtësi;
  • Të ketë njohuri shumë të mira në legjislacionin civil;
  • Të ketë njohuri shumë të mira në ligjin “Për tregtarët dhe shoqëritë tregtare”;
  • Të ketë eksperiencë të ngjashme pune, minimum 2 vite;
  • Të ketë njohuri shumë të mira në gjuhën angleze dhe italiane;
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese;
  • Avantazh: mesatare e përgjithshme e mirë;
  • Avantazh: të posedojë liçensën e Avokatisë;

Për të aplikuar për këtë pozicion pune, dërgoni CV dhe letër motivimi, duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni, në adresën e e-mailit jbcinternational@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://blog.legit.al/wp-content/uploads/2020/12/logit-white-red-icon.png
Tirana, Albania & Pristina, Kosovo
+ 355 69 634 0059
info@legit.al

Follow us:

STAY INFORMED

Subscribe


Legit.al. Calls may be recorded for quality and training purposes.

Copyright © Legit 2020